DESPRE EVFIAM

  1. EVFIAM este o societate cu capital romanesc ce ofera o gama larga de servicii integrate, avand misiunea de a sustine si a dezvolta bussines-urile, raspunzand la nevoile acestora din domeniul financiar, fiscal, juridic, resurse umane, management, finantare, proprietate intelectuala s.a.
  2. Prin utilizarea acestui site, www.evfiam.com, sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare meţionate în aceasta pagină. Accesul şi utilizarea acestui site sunt supuse următorilor termeni şi condiţii de utilizare şi tuturor legilor şi regulamentelor aplicabile. Accesând şi utilizând site-ul, acceptaţi, fără limitări sau calificări, aceşti termeni şi condiţii şi luaţi la cunoştinţă că orice alte acorduri între dumneavoastră şi terţe părţi cu privire la utilizarea site-ului sunt înlocuite prin prevederile prezentului document. Dacă nu sunteţi de acord sau nu acceptaţi, fără limitări sau calificări, Termenii şi Condiţiile de Utilizare ale acestui site, vă rugăm să părăsiţi această platformă.
  3. Website-ul evfiam.com este proprietatea EVFIAM INVESTMENT GROUP SRL, persoana juridica romana cu sediul in Sibiu, Aleea Streiu, nr. 8, CUI 39582559, J32/962/2018, adresa de e-mail office@evfiam.com, respectiv a EVFIAM AUDIT & ACCOUNTANCY SRL, persoana juridica romana cu sediul in Sibiu, Aleea Streiu nr. 8, CUI 40755157, J32/677/2019, adresa de e-mail office@evfiam.com
  4. In cadrul prezentului regulament privind termenii si conditiile de utilizare a evfiam.com, EVFIAM reprezinta denumirea prescurtata si marca inregistrata atat pentru EVFIAM INVESTMENT GROUP SRL cat si pentru EVFIAM AUDIT & ACCOUNTANCY SRL, toate prevederile aplicandu-se ambelor societati.

 

WEBSITE-UL EVFIAM

  1. Conţinutul acestui site, inclusiv articolele, datele şi alte informaţii, este furnizat de evfiam.com. Acest site furnizează instrumente de informare, însă nu oferă niciun fel de sfat şi nici nu face vreo recomandare referitoare la anumite instrumente financiare, investiții sau produse.
  2. În conținutul prezentului site pot fi regăsite referințe la o anumită legislație sau reglementare. Trebuie întotdeauna avut în vedere că legislația se schimbă foarte des iar fiecare speță trebuie interpretată în funcție de propriile caracteristici și circumstanțe.
  3. EVFIAM nu își asumă responsabilitatea pentru nicio eroare sau omisiune în conținutul acestui site. Tot conținutul de pe Site și toate serviciile furnizate prin intermediul acestuia sunt furnizate fără garanții de exhaustivitate, acuratețe sau actualitate și fără reprezentări, garanții sau alți termeni contractuali de orice fel, expres sau implicit. EVFIAM nu garantează că acest Site, diferitele servicii furnizate prin intermediul acestui Site și / sau orice informații, software sau alte materiale descărcate de pe acest Site, vor fi corecte, actuale, complete, fără erori, fără omisiuni sau fără viruși sau malware.
  4. Informațiile prezentate pe acest site nu ar trebui interpretate drept informații legale, fiscale, contabile sau orice tip de informații oferite drept consultanță sau serviciu profesional.

RSS Feed, Podcasting și Actualizări prin e-mail 

  1. Feed-urile RSS, podcasting-urile și actualizările prin e-mail sunt servicii gratuite oferite de EVFIAM persoanelor fizice pentru uz privat, non-comercial. Feed RSS este un mijloc prin care EVFIAM oferă titluri de articole, descrieri și linkuri în XML persoanelor care folosesc cititori sau agregatoare RSS. Un podcast este un program audio pentru care se pot abona persoanele fizice. EY pune podcast-urile la dispoziția persoanelor fizice pentru propria utilizare personală. Agregatoarele RSS, podcasting și actualizare prin e-mail pot încorpora fluxurile EY în directoarele lor, în beneficiul persoanelor care folosesc agregatorul. Orice altă utilizare este interzisă, inclusiv copierea, reproducerea, republicarea, încărcarea, postarea, transmiterea sau distribuirea fluxurilor sau podcasturilor noastre în orice mod prin orice mijloace.
  2. EVIAM își rezervă dreptul de a întrerupe oricând fluxurile, podcast-urile și actualizările prin e-mail. Tot conținutul, imaginile și logo-urile care apar în fluxul RSS, podcast-urile și actualizările de e-mail sunt deținute de EVFIAM INVESTMENT GROUP SRL („EVFIAM”) și toate drepturile sunt rezervate.